.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Liquid Breda -

Visserstraat 18-20, Breda
Liquid Breda. Deze disco is één uit het gevarieerde scala van bruisende dansplekken in Breda. Je kunt je hier helemaal uitleven op lekkere disco en funk. Op deze dansvloer kom je geen house of trance tegen, maar hits uit de 70's, 80's en 90's. De leeftijdsgrens is vanaf 23 jaar en eenmaal binnen kom je een enthousiast team tegemoet achter de bar en aan de draaitafels. Dj's Bob, Jorit, Remco en Jasper wisselen elkaar af met het licht en de draaitafel.
Sfeer & interieur. De Club is door een bar gescheiden in twee gedeelten; het gezellige cafégedeelte en het disco/dansgedeelte. Bijzonder aan de dansvloer is de verlichte dansvloer net als in Saturday Night Fever. In Liquid kom je nette mensen tegen in een gemoedelijke sfeer. Regelmatig worden er thema feesten georganiseerd, gemiddeld genomen elke laatste vrijdag van de maand. Deze speciale feesten lopen uiteen van gemaskerde feesten tot beachparty's.
Telefoon: 0765203098
Website: http://www.liquidbreda.nl/

Liquid Breda, Visserstraat 18-20, Breda