In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Binnen -

Haven 21A, Breda
Frans
Binnen. Gevestigd in Breda in een oude brouwerij is Wijnbar-Restaurant-Terras BINNEN met haar bijzondere uitstraling een smaakvol begrip in Breda. Het bijbehorende terras is gelegen in en om de oude visafslag en biedt fraai uitzicht op de historische haven en het Spanjaardsgat. BINNEN biedt verdeeld over vier etages stijlvol borrelen, proeven en dineren en combineert goede smaak met aangename klanken voor zowel kleine als grote gezelschappen.
Sfeer & interieur. Op de begane grond treft u de sfeervolle wijnbar. Hier vandaan heeft u een doorkijk naar de keuken op de eerste etage en naar het restaurant op de tweede. Vanuit het restaurant kunt u een glimp opvangen van de verrichtingen van ons culinaire team in de keuken.

Op de derde etage vindt u op de voormalige moutzolder, onze multifunctionele zolderruimte. Ook daar kunt u genieten van een heerlijk, smaakvol diner met een fraai uitzicht over de daken van Breda. Daarnaast verleent deze ruimte zich prima voor vergaderingen, borrels, bruiloften en bedrijfspresentaties. Binnen biedt
Telefoon: 076-5200401
Website: http://www.binnenbreda.nl/

Binnen, Haven 21A, Breda