Een kop heerlijke horeca koffie is cruciaal voor je bedrijf

Lekkere koffie is cruciaal thuis, op je werk, maar ook in horecagelegenheden mag een kop horeca koffie niet ontbreken. Nederland mag dan wel qua oppervlakte klein zijn, het is wel een van de landen ter wereld waar de meeste koffie gedronken wordt. De hoeveelheid koffiekoppen per persoon die op een dag genuttigd worden, ligt in ons land erg hoog. We drinken koffie overal, dus ook in de horeca tijdens de lunch of na een diner. Daarom is een goede koffiemachine en het aanbod van een degelijk koffiemerk cruciaal in de horeca. Jouw perfecte koffie voor in je horecagelegenheid koop je online bij Koffie Thee Plaza.

Goede horeca koffie zorgt voor de ultieme beleving

In de horeca is een goede kop koffie zeer belangrijk. Mensen drinken bij meerdere gelegenheden een kop koffie bij hun bestelling. Of ze nu lunchen of dineren, een kop koffie zal meermaals de revue passeren. Een goede kop horeca koffie is dus cruciaal, want alles draait immers om beleving. De sfeer en de uitstraling kan wel kloppen, maar een goed product moet ook aangeboden worden. Daarnaast wil je in de horeca niet maar een soort koffie kunnen aanbieden. Daarom wil je ook over meerdere soorten koffiebonen beschikken om altijd de beste koffie aan je gasten te kunnen aanbieden.

Welke horeca koffie past bij je onderneming?

In bovenstaande paragraaf is duidelijk geworden dat om je onderneming tot een succes te maken je meerdere koffiesoorten moet kunnen aanbieden. Dit assortiment bepaalt mede welke bonen je nodig hebt. Er zijn milde koffiebonen. Deze worden op lage temperatuur gebrand, waardoor er geen olielaagje aanwezig is. De natuurlijke koffiesmaak komt zo prima tot uiting. Deze bonen zijn prima geschikt voor beginnende koffiedrinkers. Als tweede heb je de klassieke koffiebonen. Deze zijn iets langer gebrand, waardoor er geen olielaagje aanwezig is en de natuurlijke koffiesmaak dus geproefd kan worden. De natuurlijke smaak wordt hierbij aangevuld met aroma’s. Als laatste heb je de sterke koffiebonen. Door de lange branding is er een olielaagje op dit type bonen aanwezig. De natuurlijke koffiesmaak is vervangen door de aroma’s, die voortkomen uit de verbranding van de bonen. Deze bonen zijn hierdoor perfect geschikt voor een espresso.

Koffie en de machines

Je weet nu welke bonen je moet kiezen voor je heerlijke horeca koffie, maar alle aspecten moeten kloppen. Dus zo ook je keuze voor een goede koffiemachine. Er zijn verschillende professionele koffieapparaten op de markt, zoals de Crane Infinity, de Nespresso Zenius of de L’Or Promesso. Als je horeca koffie van goede kwaliteit wil serveren moet je dit combineren met een goede koffiemachine. Met dit gouden duo kun je jouw gasten laten genieten van een perfecte cappuccino of een romige latte macchiato.

Koffie Thee Plaza | Koffie, koffieapparaten en onderhoud.

Nooit meer zonder horeca koffie zitten?

Je wil nooit in de situatie terechtkomen, waarbij je gasten moet afwijzen omdat je jouw koffiesoorten niet tijdig in huis hebt doordat je niet op tijd bij besteld hebt. Daarom kun je bij veel firma’s ook een zakelijk horeca koffie abonnement afsluiten. Een dergelijk abonnement is volledig op je wensen aan te passen, waardoor je nooit meer zonder koffiebonen hoeft te zitten. Iedere horecagelegenheid is immers uniek, dus zo ook de abonnementen.